NAME HERE
15 lei

REDUCERE :
Valoare totală :

Evaluare 2 - Eroi în vacanță
Despre produs

Ada, Tim și simpaticul Leon abia așteaptă să intre în vacanță, dar nu într-una monotonă și plictisitoare, ci într-o vacanță activă, creativă și inventivă.

Pachetul educațional este format dintr-o aplicație educativă și o revistă (64 de pagini color), adresându-se elevilor din clasa a II-a.

Întreg conținutul educațional rulează pe Windows și Android (versiunea minimă 4.4) și poate fi vizualizat GRATUIT introducând codul de acces din revistă.

Aplicația conține 21 de animații și 16 jocuri educative și distractive. Cei doi eroi, alături de cameleonul Leon, vor pleca în misiuni de salvare pe Lacul Razim, în Insula Șerpilor, la Lacul Bâlea și chiar până la Polul Nord. Cunoștințele acumulate în clasa a II-a vor fi un sprijin de nădejde în ducerea la bun sfârșit a misiunilor.

Revista este un auxiliar interdisciplinar complex, conţinând jocuri şi exerciţii captivante, fiind un util instrument de evaluare distractivă.

Cuprins

Capitolul 1 - Musafiri nepoftiți

Matematică și explorarea mediului: Numerele naturale 0-1 000 (recunoaștere, citire, comparare, ordonare); Fracții (sfert sau pătrime); Lungimea (unități standard: metrul); Corpul omenesc (boli provocate de virusuri); Medii de viață (lacul/ iazul/ balta)

Comunicare în limba română: Acte de vorbire (a identifica un obiect/ o persoană/ un loc); Dialogul (inițierea, menținerea și încheierea unui dialog despre prieteni, colegi, mediul înconjurător, igienă)

 

Capitolul 2 - Aventuri pe Insula Șerpilor

Matematică și explorarea mediului: Înmulțirea în concentrul 0-100; Orientare spațială și localizări în spațiu; Medii de viață (Marea Neagră)

Comunicare în limba română: Acte de vorbire (a identifica un obiect/ o persoană/ un loc); Dialogul (inițierea, menținerea și încheierea unui dialog despre prieteni, colegi, mediul înconjurător, igienă)

Capitolul 3 - Zgribuliți pe lac de munte

Matematică și explorarea mediului: Corpuri (cub, cuboid, cilindru, sferă, con); Împărțirea cu rest 0 în concentrul 0-100; Medii de viață (lacul); Forme de relief (muntele)

Comunicare în limba română: Scrierea corectă a cuvintelor care conțin consoana m înainte de b şi p; Scrierea corectă a cuvintelor care conțin diftongii oa, ea, ia, ie, ua, uă (fără terminologie); Scrierea corectă a cuvintelor care conțin literele â sau î, x; Scrierea corectă a cuvintelor într-un/ într-o, dintr-un/ dintr-o, sau/ s-au, sa/ s-a; Punctuația (semnul exclamării, virgula, două puncte); Scrierea funcțională (biletul de informare)

 

Capitolul 4 - De la Polul Nord la Soare

Matematică și explorarea mediului: Fracții: jumătate/ doime, sfert/ pătrime; Medii de viață (Polul Nord), Pământul (uscat, apă, atmosferă); Universul (planetele sistemului solar)

Comunicare în limba română: Cuvântul; Propoziția/ Enunțul; Introducerea cuvintelor noi în vocabularul propriu; Povestirea unor întâmplări trăite sau observate; Descrierea unor fenomene

 

Cerințe de sistem
Minime

Sistem de operare: Windows 7/ 8.1/ 10

Procesor: 2 GHz Core 2 Duo

Memorie RAM: 512 MB

Rezoluție: 1024 x 768

Placă video: Ati Radeon HD 2350 / GeForce 8 Series / Intel din 2010

Memorie placă video: 512 MB

Placă audio: DA

Spațiu pe hard disk: 600 MB spaţiu liber

Recomandate

Sistem de operare: Windows 7/ 8.1/ 10

Procesor: 2.5 GHz Core 2 Duo

Memorie RAM: 1 GB

Rezoluție: 1920 x 1080

Placă video: Ati Radeon HD 3450 / GeForce 9 Series / Intel din 2012

Memorie placă video: 1 GB

Placă audio: DA

Spațiu pe hard disk: 600 MB spaţiu liber

Produse asemănătoare