NAME HERE
15 lei

REDUCERE :
Valoare totală :

Start English - Aventură urbană
Despre produs

Echipa MEM e pregătită pentru o aventură urbană plină de umor și peripeții. Celor trei eroi simpatici, Muzo, Elina și Muri, li se alătură agentul secret Happy.

Venit tocmai din Londra, acesta trebuie să-l descopere pe cel care a furat toate informațiile secrete ale agenției. Misiunea e cu atât mai complicată cu cât Happy vorbește doar limba engleză. Deși merg pe piste greșite și găsesc indicii aparent ciudate, simpaticele personaje reușesc să ducă la bun sfârșit această misiune, iar finalul este unul cu totul și cu totul neașteptat.

Dacă ți-am trezit curiozitatea și vrei să afli cine este așa-zisul ”infractor”, te invităm să descoperi noul pachet educațional ”Start English - Aventură urbană”. Pachetul este format dintr-o aplicație eduativă și o revistă (64 de pagini color), adresându-se elevilor din clasa pregătitoare. Aplicația rulează pe Windows și Android (versiunea minimă 4.4) și poate fi vizualizată GRATUIT introducând codul de acces din revistă.

Aplicația conține 16 jocuri educative și distractive, 21 de animații, un dicționar interactiv cu peste 100 de cuvinte și expresii din limba engleză, precum și 15 planșe didactice (planșele sunt disponibile doar pentru aplicația de Windows). Cu ajutorul lor, copilul își consolidează, într-un mod plăcut și distractiv, cunoștințele de limba engleză.

Revista are 64 de pagini color și este plină cu activități de învățare și jocuri distractive. Multe dintre sarcinile de lucru presupun și activități practice (decupare, lipire), foarte utile pentru formarea dexterității. În interiorul revistei se găsește și jocul didactic ”Shop Stop”.

Cuprins

Capitolul 1 -  Joaca de-a detectivii

Greetings

Numbers

Colours

Toys

 

Capitolul 2 - Primele indicii

Family

Clothes

Body parts

Capitolul 3 - Căutând printre suspecți

Wild animals

Domestic animals

Transport

 

Capitolul 4 - Surpriza de la final

Fruits

Vegetables

Food

School objects

 

Cerințe de sistem
Minime

Sistem de operare: Windows 7/ 8.1/ 10

Procesor: 2 GHz Core 2 Duo

Memorie RAM: 512 MB

Rezoluție: 1024 x 768

Placă video: Ati Radeon HD 2350 / GeForce 8 Series / Intel din 2010

Memorie placă video: 512 MB

Placă audio: DA

Spațiu pe hard disk: 850 MB spaţiu liber

Recomandate

Sistem de operare: Windows 7/ 8.1/ 10

Procesor: 2.5 GHz Core 2 Duo

Memorie RAM: 1 GB

Rezoluție: 1920 x 1080

Placă video: Ati Radeon HD 3450 / GeForce 9 Series / Intel din 2012

Memorie placă video: 1 GB

Placă audio: DA

Spațiu pe hard disk: 850 MB spaţiu liber

Produse asemănătoare